RoboMarkets pristato naujus įrankius, skirtus geresnėms rinkos įžvalgoms

03.10.2023 / 12:06

Gerb., Klientai ir Partneriai,

RoboMarkets neseniai pradėjo bendradarbiauti su Acuity - gerai žinoma JK FCA reguliuojama naujienų technologijų įmone, kuri specializuojasi investuotojams skirtų sudėtingų įrankių kūrime.

Visi RoboMarkets klientai dabar turi išskirtinę prieigą prie aukščiausios kokybės ataskaitų srities, kurioje gausybė finansinių naujienų duomenų, gaunamų tiesiogiai iš Dow Jones srauto, yra paverčiami į realias rinkos įžvalgas.

Rinkos informacija jūsų Asmeniniame kabinete

Pasinerkite į išsamius rinkos nuotaikų duomenis, tyrinėkite prekybos idėjas ir gaukite naujausias naujienas, susijusias su mėgstamu turtu, naudodami naujus žiniatinklio valdiklius, patogiai surinktus vienoje informacijos suvestinėje.

Nemokamas MetaTrader priedas

Pilnai išnaudokite savo MetaTrader 4 / 5 platformas su mūsų nemokamais priedais, suteikiančiais prieigą prie analitikos ir rinkos duomenų. Sukurkite nurodymus būdami kelyje ir visada sekite rinkos tendencijas.

Įrankių pasiūla apima:

  • Calendar
  • Events
  • Linear Gauge
  • Market Alerts
  • Research Terminal
  • Trade Ideas

Atsisiųskite priedą, tinkamą:

Visi aukščiau išvardinti įrankiai RoboMarkets klientams yra nemokami. Siekiant užtikrinti, kad priedai tinkamai veiktų jūsų MetaTrader, įsitikinkite, kad esate prisijungęs prie vieno iš RoboMarkets serverių.

Raskite serverių sąrašą mūsų svetainėje, čia

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda