RoboMarkets: svarbi informacija susijusi su "Alphabet" akcijų padalijimu 2022 metų liepos 18 dieną

13.07.2022 / 17:25

Gerbiami Klientai ir Partneriai

2022 metų liepos 18 dieną, "Alphabet" vykdys savo akcijų padalijimą. Akcijų padalijimas yra bendrovės veiksmas, kurį atlikusi bendrovė padidina išleistų akcijų skaičių nurodytu daugikliu ir tuo pačiu daugikliu sumažina kiekvienos akcijos vertę.

Alphabet atliks 20 už 1 akcijų padalijimą (1 akcija bus padalinta į 20).

Kaip tai paveiks pozicijas ir nurodymus?

Jei turite atidarytų Alphabet akcijų pozicijų ar planuojate tokias pozicijas atidaryti, prašome atkreipti dėmesį į šiuos pakeitimus, kurie įsigalios nuo 2022 metų liepos 18 dienos:

MetaTrader 4 / MetaTrader 5 sąskaitos

Padalijimo procedūra vyks liepos 18 dieną ir bus atlikta iki JAV Akcijų prekybos sesijos pradžios 16:30 valandą (serverio laiku).

  • Visi laukiantys GOOGL nurodymai ((Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Buy Stop Limit, Sell Stop Limit, Stop Loss ir Take Profit) bus atšaukti.

  • GOOGL pozicijų atidarymo kaina bus padalinta iš 20.

  • Kiekvienos atidarytos GOOGL pozicijos apimtis bus padauginta iš 20.

Atkreipkite dėmesį, kad jei naudojatės Ekspertais Patarėjais (EA), mes siūlome pasikalbėti su jų kūrėjais ir išsiaiškinti, ar jo kodui reikia atlikti kokių nors pakeitimų, kad užtikrinti tikslią kainos duomenų interpretaciją po akcijų padalijimo.

R StocksTrader sąskaitos

Padalijimo procedūra vyks liepos 18 dieną ir bus atlikta iki JAV Akcijų prekybos sesijos pradžios 16:30 valandą (serverio laiku).

  • Padalijimo procedūros metu, visi aktyvus laukiantys GOOGL, GOOGL.nq, GOOG, ir GOOG.nq nurodymai (Buy Limit, Sell Limit, Stop Loss ir Take Profit) bus atšaukti.

  • Iki padalijimo atidarytų GOOGL, GOOGL.nq, GOOG ir GOOG.nq pozicijų atidarymo kaina bus padalinta iš 20.

  • Visų atidarytų GOOGL, GOOGL.nq, GOOG ir GOOG.nq pozicijų apimtis bus padauginta iš 20.

  • Visos tos pačios krypties pozicijos, toje pačioje sąskaitoje, bet kuriame iš šių instrumentų, bus apjungtos į vieną naują poziciją. Šios naujos pozicijos atidarymo kaina ir apimtis bus pagrįstos vidutine svertine visų pozicijų, laikytų prieš padalijimą, kaina.

Grafikų istorija jūsų prekybos terminale bus atnaujinta, kad atspindėtų naujas, aukščiau minėtų instrumentų, kainas.

Visi kiti prekybos sąlygų aspektai liks nepakitę. Planuojant savo prekybinę veiklą, prašome įsidėmėti šią informaciją.

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda