RoboMarkets pelnė „Safest European Broker“ apdovanojimą

17.03.2022 / 14:41

Brangūs Klientai ir Partneriai,

Džiaugiamės galėdami pasidalinti geromis naujienomis: RoboMarkets didžiuojasi „Safest European Broker 2022“ titulo laimėjimu, paskelbtu „The London Trader Show Awards“. Tai kasmetinė konferencija Londone, į kurią rinkos profesionalai renkasi aptarti įvairių finansinių priemonių prekybos tendencijų. Renginys taip pat teikia apdovanojimus brokeriams už kokybiškus produktus ir paslaugas. Nugalėtojai išrenkami ekspertų balsavimu, kuris vyksta visą mėnesį iki konferencijos pradžios.

Ką tai reiškia Jums? Tai reiškia, kad operacijų su Jūsų pasirinktu brokeriu saugumo lygis buvo puikiai įvertintas profesionalų bendruomenės. RoboMarkets komanda visada siekia, kad jūsų prekybos operacijos būtų kuo skaidresnės, o pelnytas apdovanojimas patvirtina, kad einame teisingu keliu.

Jūsų lėšos yra apsaugotos

  • RoboMarkets yra reguliuojamas brokeris, veikiantis griežtai laikantis ES teisės aktų.

  • Kompanija yra Kipro Investuotojų kompensavimo fondo (ICF) narė.

  • Kiekviena sąskaita yra saugi, naudojant neigiamo balanso apsaugą.

  • Klientų lėšos laikomos segreguotose sąskaitose didžiausiuose bankuose.

Dėkojame, kad pasirinkote RoboMarkets! Kiekvieną dieną geriname savo produktų ir paslaugų kokybę ir saugą, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į savo tikslų įgyvendinimą. Šis apdovanojimas, kaip ir praeityje, yra mūsų bendra pergalė, o RoboMarkets yra tikri, kad prieš Jus atsivers daug naujų horizontų.

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda