RoboMarkets tituluota "Best Stocks Trading Broker" ir "Leading Mobile Trading Broker"

26.11.2018 / 12:46

Brangūs Klientai ir Partneriai,

RoboMarkets "London Investor Show 2018" ir "Manchester Investor Show 2018” parodose Jungtinėje Karalystėje gavo presižinius "Best Stocks Trading Broker" ir "Leading Mobile Trading Broker" apdvanojimus. Įmonė nuolat dirba tobulindama prekybos sąlygas prekiautojų naudai, o šio darbo efektyvumas yra pripažintas mūsų klientų atsiliepimais bei naujais finansų pramonės ekspertų skirtais apdovanojimais. 

Best Stocks
trading Broker

2018
London Investor Show

Leading Mobile
Trading Broker

2018
Manchester Investor Show

"Best Stocks Trading Broker"

Įmonė prekiautojams suteikia galimybę prekiauti tikromis akcijomis, bei tuo pat metu suteikia teisę reikalauti akcininkų mokamų dividendų ir privilegijų. RoboMarkets klientai turi prieigą prie daugiau nei 3,000 tikrų amerikietiškų įmonių akcijų ir daugiau nei 8,400 CFDs JAV, DE ir šveicariškoms akcijoms, prieinamoms prekybai R Trader terminale.

Skaitykite daugiau apie prekybą akcijomis

"Leading Mobile Trading Broker"

24/7 prieiga prie terminalo bet kuriuo metu yra labai svarbi kiekvienam prekiautojui. Atkreipdami dėmesį į tai, išvystėme R MobileTrader - patogią programėlę, skirtą iOS/Android išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. R MobileTrader yra pilnai funkcionuojanti prekybos darbo vieta prekiautojo kišenėje. To dėka, prekiautojai gali ne tik prekiauti savo MT4 sąskaitose, bet taip pat įnešti lėšas, peržiūrėti analizes bei atlikti kitas operacijas - lygiai taip pat kaip įprastoje darbalaukio platformoje.

Viskas apie RoboMarkets terminalus

 

Nenustosime tobulėti ir padarysime kaip galime geriau, norėdami padėti kiekvienai Įmonės prekei ar paslaugai gauti aukščiausius prekiautojų ir ekspertų įvertinimus.

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda