RoboMarkets dabar yra integruotas su TradingView diagramų sudarymo platforma

03.10.2023 / 17:54

Gerb., Klientai ir Partneriai,

Su džiaugsmu pranešame apie RoboMarkets integraciją su TradingView - diagramų sudarymo platforma ir prekiautojams skirtu socialiniu tinklu.

Šios integracijos teikiamos naudos mūsų klientams

  • Naudokitės viskas - viename sprendimu
    Prieiga prie 15+ interaktyvių diagramų tipų, 90+ braižybos įrankių, akcijų ekranai, pranešimai, ekonominis kalendorius, tiesioginės naujienos ir dar daugiau viename skydelyje, ir jokio vargo perjungiant terminalus. Naudokite pine ScriptTM - lengvą ir galingą programavimo kalbą, kad sukurtumėte savo pačių indikatorius ir strategijas.

  • Prekiaukite palankiomis sąlygomis
    Su RoboMarkets StocksTrader sąskaita, TradingView jūs galite parduoti daugiau kaip 2000 akcijų. Prekyba aukščiausios klasės sąlygomis: įeina nuo nulio prasidedantys spredai, konkurencingos maržos normos, minimalūs mokesčiai ir ilgalaikės JAV investicijų į akcijas sąskaitos be komisinių

  • Prisijunkite prie didžiausios prekiautojams skirtos bendruomenės
    Gaukite prieigą prie daugybės žinių ir patirties. Dalinkitės savo idėjomis, išmokite naujų strategijų ir pakelkite savo prekybą į kitą lygį.

Pasiruošę pagerinti savo prekybos patirtį? Užregistruokite RoboMarkets StocksTrader sąskaitą šiandien ir išnaudokite TradingView diagramų sudarymo platformos galią!

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda