RoboMarkets tapo " Eintracht Frankfurt" Premium Partneriai!

24.03.2022 / 08:00

Gerbiami Klientai ir Partneriai,

Mes išdidžiai pranešame, kad 2022 metais RoboMarkets tapo oficialiais Vokietijos sporto klubo "Eintracht Frankfurt" - komandos, turinčios daugiau nei šimto metų istoriją, partneriais. „Eintracht Frankfurt“ yra neatsiejama aukščiausio Vokietijos futbolo diviziono dalis, Vokietijos čempiono statuso turėtojas ir penkis kartus nacionalinės Taurės laimėtojas.

RoboMarkets yra įsitikinę, kad sportas ir prekyba yra neatsiejamai susiję: tai du pasauliai, kuriuose dominuoja emocijos, adrenalinas, patirtis ir noras nugalėti. Tai dalykai, kurie mus vienija su naujais partneriais!

Partnerystės laikotarpiu, iki 2023/2024 metų sezono pabaigos, RoboMarkets bus Klubo Premium Partneris, o tai reiškia, kad mūsų komandos viena kitai teiks informaciją ir rinkodaros pagalbą.

"Su RoboMarkets, mes sugebėjome pritraukti Premium Partnerį, kuris netik mąsto apie ateitį, bet ir ja gyvena. Frankfurtas yra svarbiausias pasaulyje finansų centras, kuriame visoms šalims atsiveria visiškai naujos galimybės, dėl kurių visi gali džiaugtis."

Axel Hellmann, "Eintracht Frankfurt" valdybos atstovas.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad RoboMarkets ir "Eintracht Frankfurt" ir toliau kartu judės į priekį, nes taktika ir įsipareigojimas laimėti bei pasiekti naujas aukštumas yra būdingas abejoms mūsų komandoms, ir tai vienija prekybą su sportu.

Prisijunkite prie mūsų pergalių ir sėkmių:

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda