RoboMarkets suteikia prieigą prie „Cloudflare“ akcijomis

16.09.2019 / 16:50

Brangūs Klientai ir Partneriai, 

Informacinių technologijų įmonės „Cloudflare“ rinkos vertė buvo įvertinta 3,2 milijardo JAV dolerių. Šią liepą, įmonė pateikė prašymą Niujorko akcijų biržai (NYSE), dėl įmonės akcijų kotiravimo su simboliu NET. Nuo pirmos pasirodymo rinkoje dienos, realios akcijos ir CFD šios įmonės akcijomis yra prieinamos mūsų įvairių turtų terminale R Trader.

Analitikų nuomone, sėkmingas „Cloudflare“ pirminis viešas siūlymas (angl. IPO) gali sukurti dar vieną greitai augančią technologijų įmonę. Įmonė yra laikoma pagrindiniu tokių pramonės milžinių kaip „Amazon“ ir „Microsoft“ konkurente.

Apie „Cloudflare“:

  • Nuo 2009 metų dirbo debesijos technologijų, turinio ir apsaugos nuo DDos atakų vystymo srityje.
  • Turi apie 74,8 tūkstančius prenumeratos mokestį mokančių naudotojų, iš kurių 408 per metus sumoka daugiau nei 100 000 JAV dolerių.
  • Aptarnauja daugiau nei 20 milijonų svetainių bei atsakymą 98% išsivysčiusių šalių naudotojams pateikia per mažiau nei 100 milisekundžių. 

Tęskite savo veiklą su RoboMarkets ir visuomet gausite atnaujintą informaciją apie daug žadančių prekybos instrumentų pasirodymą rinkoje. Dėl mūsų naujos kartos platformos R Trader, savo klientams siūlome stabilią prieigą prie naujų turtų.<

Į daug žadančius naujus turtus investuokite kartu su RoboMarkets

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda