RoboMarkets: svarbi informacija dėl Tesla akcijų padalijimo 2022 metų rugpjūčio 25 dieną

22.08.2022 / 10:14

Gerb., Klientai ir Partneriai,

2022 metų rugpjūčio 25 dieną Tesla vykdys savo akcijų padalijimą. Akcijų padalijimas yra korporacinis veiksmas, dėl kurio bendrovė padidina išleistų akcijų skaičių konkrečiu daugikliu ir tuo pačiu daugikliu sumažina kiekvienos akcijos vertę.

Tesla įvykdys 3 už 1 akcijos padalijimą (1 akcija bus padalinta į 3).

Kaip tai paveiks pozicijas ir nurodymus?

Jei turite pozicijų Tesla akcijose arba planuojate tokias pozicijas atidaryti, prašome atkreipkite dėmesį į šiuos pakeitimus, kurie įsigalios nuo 2022 metų rugpjūčio 25 dienos:

MetaTrader 4 / MetaTrader 5 sąskaitos

Padalijimo procedūra vyks rugpjūčio 25 dieną ir bus baigta prieš prasidedant JAV akcijų sesijai - 16:30 (serverio laiku).

  • Visi laukiantys TSLA nurodymai (Buy Limit, Buy Stop, Sell Limit, Sell Stop, Buy Stop Limit, Sell Stop Limit, Stop Loss ir Take Profit) bus atšaukti.

  • TSLA pozicijų atidarymo kaina bus padalinta iš 3.

  • Kiekvienos TSLA pozicijos apimtis bus padauginta iš 3.

Atkreipkite dėmesį, kad jei naudojatės Ekspertais Patarėjais (EP), mes siūlome pasitikslinti su jų kūrėjais dėl poreikio keisti kodą, kad po akcijos padalijimo būtų galima užtikrinti tikslų kainos informacijos interpretavimą.

R StocksTrader sąskaitos

Padalijimo procedūra vyks rugpjūčio 25 dieną ir bus baigta prieš prasidedant JAV akcijų sesijai - 16:30 (serverio laiku).

  • Padalijimo procedūros metu, visi aktyvūs laukiantys TSLA (CFD) ir TSLA.nq nurodymai (Buy Limit, Sell Limit, Stop Loss ir Take Profit) bus atšaukti.

  • Prieš padalijimą atidarytų TSLA (CFD) ir TSLA.nq pozicijų atidarymo kaina bus padalinta iš 3.

  • Visų TSLA (CFD) ir TSLA.nq pozicijų apimtis bus padauginta iš 3.

  • Visos tos pačios krypties ir toje pačioje sąskaitoje esančios pozicijos bet kuriame iš šių instrumentų bus apjungtos į vieną naują poziciją. Šios naujos pozicijos atidarymo kaina ir apimtis bus pagrįstos vidutine svertine visų pozicijų, laikytų prieš padalijimą, kaina.

Istorinės diagramos jūsų prekybos terminale bus atnaujintos, kad atspindėtų naujas aukščiau paminėtų priemonių kainas.

Visi kiti prekybos sąlygų aspektai turi išlikti nepakitę. Planuojant savo prekybinę veiklą, prašome atkreipti dėmesį į šią informaciją.

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lt/about/company/news/show/4561-split-stock-tesla-22082022/