RoboMarkets: naujas bendradarbiavimo su BMW M Motorsport etapas

28.07.2021 / 16:52

Brangūs Klientai ir Partneriai,

Nuo 2019 metų RoboMarkets yra oficialus BMW M Motorsport partneris ir toliau 2021 metais remia BMW M Motorsport "BMW M2 Cup" ir "24-hour Nürburgring" lenktynėse.

Vienos iš sudėtingiausių lenktynių pasaulyje, garsiosios "24 Hours Nürburgring", mums baigėsi sėkmingai - komanda #20, su RoboMarkets prekės ženklu pažymėtu BMW M6 GT3 lenktyniniu automobiliu, finišavo 6 vietoje. Taip pat, BMW komandos turi išties įspūdingą sėkmės istoriją: iš viso 20 pergalių, įskaitant 8 1-2 pergales. Joks kitas gamintojas šiose lenktynėse neturi tiek daug laimėjimų.

"Nürburgring 24 Hours yra ištvermingo sezono akcentas ir mes esame labai laimingi bei dėkingi tokiems partneriams kaip RoboMarkets už galimybę dar kartą kautis dėl pergalės, turint stiprią komandą ir vairuotojus. Su RoboMarkets puikiai dirbome DTM ir esame labai patenkinti, kad savo bendradarbiavimą galėjome perkelti į GT lenktynes".

Thomas Felbermair, BMW M GmbH Pardavimų ir Rinkodaros Vice Prezidentas

"BMW M2 Cup" serijos lenktynės vyks nuo liepos 23 iki spalio 3 dienos Austrijos, Belgijos, Vokietijos ir Olandijos trasose. Šioje taurėje varžysis du RoboMarkets prekės ženklu pažymėti automobiliai - mėlynasis BMW M2 CS Racing ir sidabrinis.

"Mes labai džiaugiamės savo pratęsta partneryste su BMW M Motorsport ir tikimės, kad ateinantis sezonas bus iš tiesų jaudinantis. Kiekvienais metais dalyvaujančioms komandoms lenktynės trasoje tapo tikru iššūkiu, nes jos turi parodyti sugebėjimą greitai reaguoti ir prisitaikyti prie nuolat vykstančių pokyčių. Kasmet BMW M Motorsport įrodo savo aukščiausio lygio pasiruošimą, ryžtą kovoti iki galo ir demonstruoti pačius geriausius rezultatus. Šiuo aspektu RoboMarkets yra labai panašūs - mes laikomės tokio paties požiūrio ir kiekvienais metais tobuliname savo produktus ir paslaugas. Tai yra priežastis, kodėl mes esame labai dėkingi dirbdami ir laimėdami su partneriu, kurio vertybėms mes pritariame."

Konstantin Rashap, RoboMarkets Verslo Vadovas

Ieškokite lenktynių tvarkaraščio svetainėje ir sekite mus socialiniuose tinkluose, kur mes skelbiame naujienas ir dovanojame lenktynių bilietus!

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lt/about/company/news/show/4530-bmw-m-motorsport-sponsorship-prolongation-2021/