RoboMarkets papildė R Trader keletu naudingų patobulinimų ir naujų instrumentų

15.04.2021 / 15:30

Brangūs Klientai ir Partneriai,

Mes praplėtėme R Trader prekybai prieinamų Amerikos kompanijų akcijų ir akcijų CFD sąrašą bei pagerinome platformos funkcionalumą. Išnaudokite visas atnaujinto internetinio terminalo teikiamas galimybes ir paverskite savo operacijas, su daugiau kaip 12,000 prekybos instrumentų, dar efektyvesnėmis.

Daugiau apie R Trader atnaujinimus:

Daugiau nei 650 naujų finansinių instrumentų

Prekybai prieinamų instrumentų sąrašas buvo papildytas daugiau kaip 650 Akcijų ir akcijų CFD įmonių, kurios neseniai vykdė IPO (pradinį viešąjį akcijų siūlymą), tokių kaip Affirm (AFRM), Airbnb (ABNB), Bumble (BMBL), Coupang (CPNG), Roblox (RBLX). Be to, yra galimybė investuoti į SPAC, kuris pastaruoju metu buvo eskaluojamas visoje vertybinių popierių rinkoje.

Esminiai įvykiai – jau grafikuose

Pagrindinius esminius įvykius dabar galima sekti tiesiogiai grafikuose. Ši nauja funkcija suteikia galimybę patogiau sekti jus dominančių kompanijų naujienas.

Korporaciniai veiksmai - tiesiai ant grafikų

Galimybė paslėpti sąskaitas

Dabar jūs galite matyti tik dažnai naudojamas sąskaitas, kai tuo tarpu visos kitos sąskaitos gali būti paslėptos terminalo skydelyje. Tai neturės jokios įtakos jų aktyvumui, nes jūs galėsite bet kada jas atslėpti ir jos bus vėl rodomos ekrane.

Galimybė paslėpti sąskaitas

Naujos kalbos ir analitiniai įrankiai

Atnaujindami, mes pridėjome tokius analitinius įrankius, kaip "UK Top Losers", "Gainers", "Volume leaders". Taip pat, terminalas dabar prieinamas naujomis kalbomis - Portugalų ir Tajų.

Lankstesni nustatymai

  • Nurodymų istorija ir operacijos, gali būti išfiltruoti pagal instrumentus.

  • Serverio laikas dabar yra rodomas ekrano apačioje, o kliento laikas - "Sutarties specifikacijos" skyriuje.

  • Stebėjimo sąrašus dabar galima pasiekti naudojantis klaviatūra.

  • Bet kuris indikatorius ar kitas techninės analizės elementas gali būti pašalintas "Trinti (ang. "Delete")" mygtuko pagalba.

Patobulintos mobiliosios versijos galimybės

  • Dar patogesnis „Stebėjimo Sąrašų“ valdymas.

  • Nauji grafikai ir indikatoriai Diagramose.

  • Esminiai įvykiai.

R StocksTrader

Visos R Trader siūlomos galimybės - jūsų iPhone

Pridėkite naują turtą į savo investicinį portfelį ir patirkite visas siūlomas atnaujintos platformos galimybes, kurios padės pagerinti jūsų prekybos rezultatus. Jei dar nebandėte daugialypio turto platformos - atsidarykite sąskaitą ir gaukite prieigą prie prekybos daugiau nei 12,000 instrumentų.

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lt/about/company/news/show/4519-rtrader-updates-03-2021/