RoboMarkets išplečia R Trader terminalo ir Strategijos kūrėjo funkcionalumą

17.09.2018 / 12:55

Brangūs Klientai ir Partneriai,

RoboMarkets vertina savo klientų atsiliepimus, susijusius su Jūsų nuomonėmis apie įmonės produktus, tai skatina juos tobulinti darant juos veiksmingesnius ir paprasčiau naudojamus. Šiandien pristatome naujausią R Trader platformos atnaujinimą, kurioje rasite penkias naujas funkcijas.

Kas naujo su R Trader?

Naujos strategijų kūrimo (Strategy Builder) ypatybės

Indikatorių verčių palyginimas skirtingose diagramose su tais pačiais parametrais. Pavyzdžiui, norite patikrinti ar pats naujausias fraktalas yra didesnis nei ankstesnis. Ši ypatybė prieinama Stategijos redaguotojo skiltyje.
Pilnas Strategijos kūrėjo vadovas

"Rinkos gylis" (DOM)

2 lygis “Rinkos gylis” leidžia sekti net ir mažiausius kainos pasikeitimus, taip prekiautojui suteikdamas daugiau išsamesnės informacijos, susijusios su rinkos projekcija. Įrankis gali būti naudojamas norint numatyti tikslius momentus, kai reikia atidaryti bei uždaryti ilgalaikės strategijos pozicijas.

Sekantis stopas (Trailing Stop)

Sekantis sustabdymas yra vienas iš svarbiausių įrankių, skirtų valdyti rizikai bei pagerinti prekybos veiksmingumą. Ši ypatybė yra pakankamai paprasta ir veikia beveik taip pat kaip ir Sustabdyti nuostolį. Vis gi, ne taip kaip Sustabdyti nuostolį, Sekantis sustabdymas seka kainą tuomet, kai ji juda prekiautojui palankesne kryptimi. Viskas, ką jiems reikia padaryti tai pasirinkti intervalą tarp pozicijos ir Sekančio sustabdymo lygio pipsais. Sekantis sustabdymas yra šalutinė serverio ypatybė, todėl jis išlieka aktyvus net tuomet, kai terminalas yra išjungtas.
Daugiau apie Sekantį sustabdymą R Trader

Laikas ir pardavimai (Time & Sales)

Šis įrankis prieinamas Akcijų rinkose. Jis rodo laiką, kai sandoris buvo įvykdytas, pirkimo bei pardavimo rodmenis, sandorio kainą ir apimtį. Ši informacija gali padėti nustatyti šiuo metu rinkoje esančių pirkėjų bei pardavėjų skaičių, bei bendrą jų sandorių apimtį.

Stebėjimo sąrašų valdymas naudojant klaviatūrą

Norėdami instrumentus pridėti į savo Stebėjimo sąrašus, paieškos laukelyje, spauskite "Enter".

Ar esate pasiruošęs išbandyti naujas funkcijas?

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda

https://www.robomarkets.lt/about/company/news/show/4418-update-rtrader-09-2018/