RoboMarkets pristatė galimybę prekiauti realiomis akcijomis R Trader terminale

06.06.2018 / 13:19
money-expo

Brangūs Klientai ir Partneriai,

RoboMarkets atidarė prieigą prie naujos prekybos instrumentais įvairių turtų R Trader terminale. Nuo šiol, galite prekiauti realiomis akcijomis didžiausiose Amerikos biržose, bei taip pat, kaip jų savininkas dalyvauti korporacijos renginiuose.

Naujų instrumentų skaičiusdaugiau nei 3,000 akcijų
Prekybos platformaR Trader
Svertasiki 1:20
Komisiniai mokesčiai už akciją yra nuo 0.0045 USD

Sukurkite R Trader paskyrą ir gaukite prieigą prie daugiau nei 11 000 instrumentų: Realios akcijos, Indeksai, CFDs vokiškomis, šveicariškomis ir amerikietiškomis akcijomis.

arba pradėkite su nemokama demonstracine paskyra

Būdami įvairių turtų brokeris su daugiau nei 6 metų patirtimi, savo klientams bandome suteikti geriausias galimybes paįvairinti savo investicinius portfelius. Mūsų prioritetas yra visų jau esamų ir neseniai pristatytų produktų aukščiausias kokybės lygis. Pastebime nuolat didėjantį savo Europos klientų susidomėjimą realios vertybinių popierių biržos prekyba ir šioje rinkoje siūlome konkurencingas prekybos sąlygas. Prekybos realiomis akcijomis R Trader terminale pristatymas mus kaip brokerį nukėlė į visai kitą lygmenį. Maži komisiniai mokesčiai ir dalyvavimas korporacijos renginiuose patenkins didelės daugybės prekiautojų reikalavimus.

RoboMarkets produkto vadybininkas,
Kiryl Kirychenka

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda
https://www.robomarkets.lt/about/company/news/show/4391-open-real-stocks-trading-052018/